"Радіотехнічні поля, сигнали, апарати та системи"

Захист інформації в державних структурах України

Сулятицький Павло Романович, Грицюк Юрій Іванович, д.т.н., професор

(Львівський ДУ БЖД, м. Львів, Україна)

Розглянуто особливості побудови систем захисту інформації (СЗІ) в структурних підрозділах Державної служби України з надзвичайних ситуацій, які забезпечують цілісність, доступність та конфіденційність інформації, а також можливість встановлення авторства електронних документів. З'ясовано, що за відсутності належного фінансування в державних установах здебільшого використовується принцип максимальної заборони, який міцно укорінився в підходах до побудови сучасних СЗІ. Однак використання такого підходу не завжди сприяє успішній взаємодії та обміну інформацією не тільки між різними державними відомствами, але й в середині самої структури.

Ключові слова: система захисту інформації, інформаційна мережа, засоби захисту інформації, інформаційні атаки, інформаційні загрози.

...

Додатки:
Download this file (RTPSAS_2013_s8_p228.pdf)Сулятицький П.Р., Грицюк Ю.І.[Тези]416 Kb
 

Коментарі  

 
# Іванюк Н. О. 12.03.2013 16:08
Доброго дня! В своїх тезах Ви розглянули проблему пов'язану із захистом інформації в держ. структурах. Проблема дуже актуальна на сьгоднішній день. Але хотілося б знати, які шляхи вирішення цієї проблеми Ви можете запропонувати.
 

Додавати коментарі можуть лише авторизовані користувачі. Введіть логін та пароль або зареєструйтеся.

Пошук

Авторизація


Останні коментарі

Joomla inotur picma