"Радіотехнічні поля, сигнали, апарати та системи"

Застосування технологии VPN для побудови захищеної системи маршрутизації для корпоративних мереж на обладнанні CISCO

Автор:

Наталенко Петро Павлович, к.т.н., доцент; Білий Олексій Сергійович курсант (Інститут спеціального зв'язку та захисту інформації Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут», м. Київ, Україна)

Сучасна корпоративна мережа повинна надавати набір послуг, таких як електронна пошта, WWW, IP- телефонія, відео конференція. Якість виконання транспортних функцій мережею, забеспечуючих роботу цих телекомунікаційних служб, залежить від багатьох факторів і в першу чергу від правильно побудованої системи маршрутизації повідомлень в ній. Надійність доставки і затримка повідомлень напряму залежать від системи маршрутизації. Зловмисники, з метою внесення порушень в роботу мережі, в першу чергу, розрушають відлагоджену систему маршрутизації. Тому актуальною є задача планування ефективної системи маршрутизації і рішення задач по захисту її функціонування.

...

Додатки:
Download this file (RTPSAS_2012_s2_p57.pdf)Наталенко П.П., Білий О.С., тези [Повний текст]252 Kb
 

Коментарі  

 
# Наталенко П. П. 28.02.2012 09:19
Матеріали доцільно використати при створенні корпоративних мереж у яких можуть бути рознесеними сегменти на достать\ньо великі відстані
 

Додавати коментарі можуть лише авторизовані користувачі. Введіть логін та пароль або зареєструйтеся.

Пошук

Авторизація


Останні коментарі

Joomla inotur picma